Het grootste studentenfeest van Nederland

21.01.2021 - 18:00-21:00 uur

COUNTDOWN TO PARTY

:
:
:

Artiesten

Host Pivo

Pivo is van de partij als gastheer van het event. Philip, ook wel bekend als Pivo, is thuis op een podium als een muis dansend op tafel. Hij danst minder dan hij praat, vanwaar hij ook zo graag een microfoon vasthoudt. Maak je geen zorgen, hij maakt grapjes en zorgt dat iedereen weet wat er gaande is, kortom: de ideale host! Je kan hem kennen van z’n podcast, zijn muziek of zijn werk met jongeren.

DJ Low Reply

Dit Winterfestival wordt HEEET! Vanuit het koude Zwolle komt DJ Low-Reply jullie harten veroveren. Met warme, verrassende en vernieuwende muziekkeuzes, skills en genoeg happy vibes zorgt hij voor the full package

NickRaff

Music is our Drug and NickRaff is the dealer. Nick Raff is een Tech House DJ/Producer en heeft al flink aan de weg getimmerd en op grote festivals gestaan zoals Freshtival, Heavenz & Twentse Lente Festival. Recentelijk bracht hij de track ‘Cloud’ uit bij Control Recordings en zit zijn eerste plaat ‘That’s Right’ zelfs al over 400.000 plays.

East & Young

Mysteryland, Sensation en Freshtival en nu het WinterFestival! Dit gaat zooo gaaf worden! Het duo East & Young heeft al meer dan 50 miljoen streams op Spotify. Zo hebben ze een single met Galantis, die tevens de themesong is van Netflix film XOXO. Andere hoogtepunten zijn de remix van Rondé’s ‘Run’, die weken lang op de nationale radio is gedraaid en die door Heineken gebruikt is als officiële radio/tv reclamecampagne.

DJ Ralf Naylo

Ralf Naylo brengt die Zomerse Beats! Ralf Naylo en Ziggi Recado hebben ons echt positief verrast met hun nieuwe nummer “BLING”. Precies die positieve energie die we nu allemaal zooo hard kunnen gebruiken

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

BEstel je tickets

Delen

Het is programma

18:00 Kick Off met onze gastheer PIVO
18:15 DJ Low Reply
19:00 Apple Xando
Prijsuitreiking
19:10 Hoofdact van de avond East & Young met gast DJ Ralf Naylo
20:15 DJ NickRaff
21:00 Breken we de tent af !