Tobias' droom: een behandeling tegen hersenstamkanker

Even voorstellen

Meet Pieter en Merel. Het organisatieteam van de Tobias Sybesma Foundation. Zij organiseren in 2023 de halve marathon van Zwolle én de trip van Groot Verzet Tegen Kanker, in september.

 

Check Merel Diepenbroek.

merel diepenbroek
“Merel, wat wil je over jezelf vertellen?”
23. Ik woon in Zwolle. Docent Bewegingsonderwijs (gymjuf op een basisschool). Bootcamp instructrice. En….. social media freak.

“Wat doe je binnen de foundation?”
Ik doe de social media binnen de TSF. Ik post alles en ik hou alles bij.

“Waarom doe je dit?”
Ik denk…. ik wil mijn creativiteit inzetten voor een goed doel. En ik kende de Tobias Sybesma Foundation via de Calo (de sportacademie in Zwolle). 

“Wat hoop je bij te dragen?”
Ik hoop natuurlijk op heel veel meer volgers op de socials. En dat mensen weten wat de Tobias Sybesma Foundation doet. Daarnaast hoop ik dat we tijdens de events een groot #teamTobias aan de start kunnen krijgen. En uiteindelijk hoop ik dat we Tobias zijn wens kunnen vervullen.

We schakelen over naar Pieter. Pieter kom er maar in.

pieter kluvers

Ik ben Pieter Kluvers. 11 mei 1999. Woonachtig in Zwolle. Fervent rugbyer. Ik speel zelf in de senioren en coach een jeugdteam.

In december 2022 werd ik gevraagd om twee events voor de Tobias Sybesma Foundation te organiseren. En die kans greep ik met beide handen aan. Ik trek hier veel op met Arnoud Bostelaar. Hij organiseerde afgelopen jaar het event voor Groot Verzet Tegen Kanker.

Ik hoop dat we twee fantastische events kunnen organiseren. Zodat we veel zichtbaarheid kunnen creëren vervolgens een groot bedrag kunnen ophalen. Dit geld zetten we in om te komen tot een succesvolle behandeling voor hersenstamkanker.