Tobias' droom: een behandeling tegen hersenstamkanker

Help mee met de wens van Tobias

Met deze wenskaartenactie vragen we aandacht voor hersenstamkanker. Voor deze ziekte is nog geen succesvolle behandeling. Het was Tobias’ grote wens dat er een behandeling zou komen voor deze ziekte. Wij vragen je om mee te doen met deze actie en dat kan in de vorm van een donatie of het versturen van wenskaarten. 

Dankjewel.

Wil je meer weten over de foundation? Klik dan hier.

Kaartje2go en Tobias Sybesma Foundation werken samen in deze wenskaartenactie. U stuurt gratis drie kaarten direct vanuit Kaartje2go of laat ze thuis bezorgen. Met deze actie hopen we dat alle verstuurde wensen uitkomen. Naast uw persoonlijk wens, wensen wij meer aandacht voor hersenstamkanker. Een agressieve tumor die alleen bij kinderen voorkomt en waar nog geen succesvolle behandeling voor is.

Tobias Sybesma overleed aan de ziekte in 2018 en hij had een grote wens: dat er een succesvolle behandeling voor hersenstamkanker komt. Daarom steunen we onderzoek en projecten van het Prinses Máxima Centrum, die zich hierop richten.

Doe mee en stuur gratis drie kaarten. Bestel je meer, dan komt er €2 per extra kaart naar de Tobias Sybesma Foundation. Dat is fijn.

En help ons 100.000 euro op te halen en doneer!