Tobias' droom: een behandeling tegen hersenstamkanker

Webton Hengelo organiseert een benefiet

webton

Het is geweldig! Het is bijzonder.
De volleybalclub Webton Hengelo organiseert een benefietwedstrijd voor de Tobias Sybesma Foundation. Lootjes. Bekendheid. Pers. Een epische-volleybalshirtjes-veiling.

Eerste speelden de jongens C1 tegen Twente ’05 (de buurman) tegen elkaar. Dat deden ze ook al in de competitie tegen elkaar. Maar voor de benefietwedstrijd trekken ze nou eenmaal de volleybaltenues graag aan. De opkomst van de mannetjes is spectaculair; een speaker die ze aankondigt én heus vuurwerk (zie foto)!

Tussendoor was er een potje dakhakken gepland. Wat dakhakken is? De bal zo hard mogelijk aan de andere kant slaan. De bal moet via de grond tegen het plafond. Oranje-speler Thijs ter Horst was speciaal voor dit duel opgetrommeld om met Webton mee te spelen, maar had ook nog wel oren naar de titel. Net als Jelle Hilarius. Tobias zijn volleybal-held.
Wat nu precies de einduitslag was weet niemand meer.

De tweede wedstrijd was tussen het eerste van Webton Hengelo en Coniche Topvolleybal Zwolle. Nou ja…. helemaal compleet was de formatie uut Zwolle niet. Dus werden er volleyballers bereid gevonden om een potje spelen. Oud Zwolle speler Hugo Noomen speelde zijn laatste wedstrijd. Vanwege zijn droom studie stopt ie met volleybal, maar hij verzekerde mij dat hij zich geen beter afscheid had kunnen wensen dan deze wedstrijd voor Tobias en de Foundation te kunnen spelen. Grazie buddy.

Wat nu de einduitslag was weet niemand meer. Daar ging het ook niet om.

 

Dank je wel. Webton Hengelo. Scheidsrechters Nevobo. Ballenrollers en Mini’s van de week. Speaker. Coniche Topvolleybal Zwolle. En allen die er waren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.