Bonusdag #174 Chantal

“Hey Tobias!” Zelf was ik nog niet wakker. Maar Chantal had er zin in vanochtend. Chantal is verpleegster. En een bijzondere. Naast dat ze Tobias in januari heeft verpleegd, was zij één er bij op zaterdag 28 oktober. Toen de shit uit brak. Maar dan ook de èchte shit. Zij wist samen met de arts, dat er een tumor zat. Voordat wij het wisten. Oef. Chantal dus.

Wij wisten natuurlijk niet dat zij dat wist. Maar zij stuurde ook een kaartje voor z’n verjaardag. Een vierkante. Met het bijzondere verhaal van die bewuste zaterdag 28 oktober. En ze wilde hem feliciteren. Nou zo’n kaartje blijft in m’n systeem. Toen al. Gisteren en de komende tijd.

En zij was er dus vanochtend. Optimistisch. Secuur. Aardig en enthousiast. Fijn mens.

Uitgebreid met Tobias kletsen. Over hoe hij heeft geslapen, maar ook hoe het gaat. Wat hij doet. En dat ie er goed uit. Man man man hij gaf licht in het donker. Zo mooi vond ie dat.

Het mooie was; Tobias was weer goed. Niks te merken van het gedonder van gisteren. Dus toen hij de grote proef met de medicatie had doorstaan (alles moet binnen blijven) pakten we de boel in, stapten we in onze plof en reden we in 8.24 minuten naar huis.

En thuiskomen was al mooi. Maar vandaag ook gewoon weer. Home sweet home zullen we maar zeggen.

Rockon! 🔥
Morgen verder. 🚀

#tobias
#comeon
#positive
#chantal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *